Vezi care sunt destinatiile turistice exotice preferate in aceasta perioada

Cancun beach during summer

13 ianuarie 2021  |  08:28  |  👁 583 Vizualizari


Pentru cei dornici să fugă din calea iernii, o soluţie ar fi destinaţiile exotice. Pe lângă Dubai sau Maldive, dar nu numai, preferă în această perioadă să se relaxeze pe plajele din Mexic.

Acolo, în ciuda pandemiei turismul e pe val. Pe plajele din Tulum, Riviera Maya şi Cancun, distracţia şi relaxarea sub razele soarelui sunt la ordinea zilei. Unii poartă mască de protecţie, alţii nu.

De Crăciun şi Revelion, în renumitele staţiuni mexicane au ajuns mai bine de 960 de mii de turişti – jumătate dintre ei – americani. Cu alte cuvinte, numărul oaspeţilor a scăzut cu doar 25 de procente faţă de acceaşi perioadă a anului trecut.

O creștere bruscă a bilanţului de infectări cu SARS-COV2 ar impune un nou blocaj în turism, iar efectele ar fi devastatoare.

Aşa că se iau măsuri, în special în locurile amenajate în interior. Restaurantele, teatrele şi saloanele de înfrumuseţare pot funcţiona la 60 la sută din capacitate, sălile de sport – la jumătate, iar în hoteluri se pot rezerva doar 70 la sută din camere.

La o populaţie de aproape 130 de milioane de oameni, Mexicul a raportat în ultimele 24 de ore peste 7.500 de cazuri noi de îmbolnăvire şi aproape 700 de decese.

Si cele două jurate de la X-Factor, Loredana Groza (50 de ani) şi Delia Matache (38 de ani) s-au întâlnit anul acesta în vacanţă, alegând aceleaşi destinaţii de lux.

Cele două dive s-au bucurat să se revadă peste Ocean şi au încins atmosfera în Mexic, acolo unde s-au regăsit. Prima dintre ele se află în staţiunea turistică Tulum de o săptămână, iar Delia a aterizat aici în urmă cu două zile, împreună cu soţul ei, Răzvan Munteanu, după ce a petrecut Sărbătorile în Zanzibar şi Cancun.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.