Swiatek – Begu, meciul zilei de vineri de la Wimbledon!

2 iulie 2021  |  07:22  |  👁 436 Vizualizari


Irina Begu o va întâni în cursul acestei zile pe Iga Swiatek, una dintre cele mai în vogă sportive din circuitul feminin.

Swiatek – Begu, primul meci al zilei de la Wimbledon

Iga Swiatek, aflată pe locul cu numărul 9 în ierarhia WTA, o va întâlni pe Irina Begu, ce ocupă poziția 79 în clasamentul mondial, de la ora 13:00. Meciul dintre cele două va avea loc pe “All England Club”.

Poloneza s-a calificat în această fază a competiției după ce le-a eliminat pe Su Wei Hsieh și Vera Zvonareva. Fiecare dispută câștigată de Iga Swiatek a venit în minimum de seturi, tânăra sportivă reușind să se impună în fiecare fără drept de apel.

De cealaltă parte, Irina a avut parte de meciuri mult mai dificile. În primul tur, românca a eliminat-o pe Katie Volynets, scor 6-4, 7-5, în timp ce pentru a prinde bilete către turul al treilea, reprezentata “tricolorului” a depășit-o pe Petra Martic în trei seturi: 7-5, 6-7, 6-3.

Învingătoarea disputei Swiatek – Begu se va întâlni în turul al patrulea cu câștigătoarea confruntării ce le va pune față în față pe Ons Jabeur și Garbine Mugurza.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.