Stefan Purtic, Seniko Doua și Cosmin Achim vor fi jucătorii Petrolului!

15 ianuarie 2023  |  09:56  |  👁 232 Vizualizari


Stefan Purtic, Seniko Doua şi Cosmin Achim vor fi jucătorii Petrolului.
Cei trei jucători vor fi legitimaţi de către gruparea noastră şi vor face parte din lotul „galben-albaştrilor” în acest sezon.
Pe lângă Robert Moldoveanu, FC Petrolul va propune încă trei noutăţi pentru stagiunea de primăvară din Superliga. Astfel, mijlocaşul sârb Stefan Purtic, fundaşul dreapta ivorian Seniko Romeo Doua şi fundaşul central Cosmin Achim urmează să devină, oficial, jucătorii echipe noastre, sperându-se ca formalităţile legate de legitimarea celor trei să fie finalizate pe parcursul săptămânii viitoare, până la ora primului joc oficial din 2023.
Stefan Purtic (24 ani, 1.88 m) vine din prima ligă a Serbiei, acolo unde a evoluat ultima dată pentru FK Vozdovac, bifând, pe parcursul actualei stagiuni, 17 prezenţe în competiţia internă. Aflat la prima experienţă într-un campionat străin, Purtic, care a mai jucat în ţara natală pentru Radnicki Obrenovac şi FK Indjija, are 119 meciuri disputate şi 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.
Seniko Romeo Doua (21 ani) s-a pregătit alături de echipa noastră şi la finalul anului trecut, iar în cantonamentul din Antalya a ajuns pe parcursul acestei săptămâni, jucând, astăzi, 45 de minute în testul cu Pogon Szeszcin. Doua a evoluat ultima dată la o echipă din ţara natală, SOA Yamoussoukro, fiind şi căpitanul reprezentativei „U23” a Coastei de Fildeş.
Cosmin Florin Achim (27 ani) este un jucător cu o experienţă bogată pe prima scenă a fotbalui românesc, bifând, cu FC Voluntari, peste 100 de apariţii în eşalonul de elită.
 În ţară a mai jucat pentru Academia Hagi şi pentru Energiticianul Tg. Jiu, fiind şi un fost component al reprezentativelor „U19” şi „U21”.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.