Simona Halep și Emma Răducanu și-au anunțat participarea la turneul de tenis de la Cluj, Transylvania Open, din 23-31 octombrie

1 octombrie 2021  |  06:22  |  👁 108 Vizualizari


Jucătoarea Simona Halep este favorita numărul 1 la turneul de tenis Transylvania Open WTA250, al cărui tablou principal cuprinde cinci sportive din top 30 mondial, printre care şi Emma Răducanu.

„Transylvania Open WTA250 se anunţă a fi o competiţie de nivel înalt, cu jucătoare de top mondial! Înscrierile pentru turneul de tenis s-au încheiat, iar tabloul principal include cinci jucătoare din top 30 mondial. Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzaţie a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câştigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj! Tânăra de 18 ani va participa pentru prima dată la o competiţie WTA în România, ţara de origine a tatălui ei. Favorita numărul 1 a turneului este dubla campioană de Grand Slam Simona Halep, una dintre jucătoarele despre care Emma a spus că a fost o inspiraţie pentru ea. La Transylvania Open s-ar putea să asistăm la prima întâlnire a celor două, în teren! După ce a fost mult timp cea mai bună jucătoare din lume, Simona se află acum pe locul 15 WTA şi revine în forţă în circuit, după o perioadă de recuperare”, precizează sursa citată.

Emma Răducanu, câştigătoarea US Open 2021, s-a declarat încântată că va juca în faţa fanilor români.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în faţa fanilor români. Tatăl meu este din România, aşa că să particip pentru prima dată la o competiţie WTA în ţara în care s-a născut este un moment special şi abia aştept să ajung la Cluj”, a spus Răducanu.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.