Schimbare în programul „lupilor”

20 ianuarie 2021  |  08:20  |  👁 664 Vizualizari


Aflați, de duminică, în cantonament la Săcele, petroliștii au avut un program intens la începutul acestei săptămâni, cu câte două antrenamente zilnice, efectuate pe terenul bazei sportive de la Tărlungeni.

Mâine, „lupii” ar fi trebuit să susțină și prima verificare din cadrul acestui stagiu, împotriva formației de prim eșalon Sepsi OSK Sf. Gheorghe, dar programul jocurilor amicale a suferit o modificare de ultimă oră, testul cu echipa lui Leo Grozavu fiind anulat.

În schimb, petroliștii vor disputa, în această săptămână, trei jocuri în zile consecutive: joi (21 ianuarie) cu CS Popești Leordeni (Liga 3), vineri (22 ianuarie) cu Dunărea Călărași și sâmbătă (23 ianuarie) cu AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul cu Dunărea era stabilit, inițial, pentru data de 28 ianuarie, dar a fost reprogramat pentru vineri, în condițiile în care călărășenii și-au modificat, între timp, programul de cantonament.

Cum petroliștii vor rămâne la Săcele până pe 30 ianuarie, se caută variante pentru perfectarea unor jocuri amicale și pe parcursul săptămânii viitoare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.