Scandal in lumea interlopa din Ploiesti. Unul dintre patronii Vigafon, cautat de camatari

Soc in lumea interlopa ploiesteana dupa ce mai multi camatari si-au luat “țeapă” de la un afacerist cunoscut.

Peste 2 milioane de euro, bani imprumutati, nu-si vor mai gasi drumul inapoi la proprietari dupa ce unul dintre asociatii firmei Vigafon din Ploiesti a cerut sumele uriase si a disparut fara urma.

Este vorba despre Viorel Patranescu, asociat in firma Vigafon Imobiliare, personaj care a mai fost in atentia publica din cauza unor scandaluri privind acte de camatarie si inselaciune.

Potrivit informatiilor noastre, Patranescu a disparut fara urma dupa ce ar fi pierdut sume uriase la casino, sursele noastre sustinand ca Viorel Patranescu a imprumutat aproximativ 3 milioane de euro de la anumite persoane, printre care si camatari.

Pe lista pagubitilor, care acum incearca sa ii dea de urma lui Patranescu, se regasesc nume sonore in mediul interlop prahovean. Florin “Nebunu””, Capra, Vasile de la Oas Impex si Tomel “Camataru” sunt doar cativa dintre ei.

Gurile rele spun ca Patranescu ar fi plecat din tara de teama camatarilor, iar acum s-ar afla pe lista neagra a celor mai temuti interlopi din judet, fiind cautat de cateva zile.

 

 

 

Related posts

Leave a Comment

1 × three =