România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești

11 martie 2020  |  08:29  |  👁 654 Vizualizari


Având în vedere decizia Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa fără spectatori. În acest context, FRF a obținut acordul UEFA și al Federației Daneze de a schimba locul de disputare la Ploiești.

Federația Română de Fotbal a publicat acest anunț pe site-ul oficial. A precizat că „decizia a fost luată pentru a le oferi tricolorilor posibilitatea de a rămâne în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Buftea pe toată durata premergătoare meciului. Ea este ca măsură preventivă în contextul epidemiei. În planul inițial, lotul s-ar fi deplasat încă din 23 martie la Craiova.”

De asemenea, FRF a precizat că echipa de tineret și naționala de seniori a României se vor întoarce în Bănie.

„Totodată, alegerea Craiovei drept gazdă a avut ca rațiune oportunitatea de a furniza publicului un spectacol fotbalistic oferit de tricolori.  În noua situație, aceștia nu mai pot beneficia de această partidă pe stadion. România U21 și echipa națională de seniori se vor întoarce la Craiova, acolo unde publicul este fierbinte și susține performanța tricolorilor!”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.