Recorder, reportaj înfiorător la Spitalul Universitar: Așa arată un dezastru sanitar. ”De la Revoluție nu am mai văzut așa ceva”

12 octombrie 2021  |  08:58  |  👁 565 Vizualizari


Situația din spitale, după 19 luni de pandemie, este catastrofală. La cel mai mare spital din țară nu mai există paturi libere, iar ambulanțele așteaptă la coadă pentru ca pacienții să fie preluați și internați. Am ajuns pe primul loc în Europa şi pe locul 3 în lume la decesele COVID.

Situația este atât de disperată încât, din Bucureşti, a început transferul bolnavilor către alte oraşe. Iar personalul medical nu mai are voie să-şi ia concediu. În tot acest timp, campania de vaccinare a eșuat.

Imaginile de coșmar din secțiile ATI sau de pe holurile spitalelor nu îi conving pe oameni să se vaccineze. Doar 5,546,000 de români au schema completă de vaccinare, adică în jur de 34%, iar pe 28 septembrie a început administrarea dozei trei – 386.632 de persoane au primit doza booster.

Publicația Recorder a realizat un reportaj video cutremurător la Spitalul Universitar din București, unde pacienții Covid sunt îngrijiți la grămadă, înghesuiți la Unitatea de Primiri Urgențe, iar medicii depun eforturi supraomenești pentru salvarea lor.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.