Primul weekend cu ștranduri redeschise. Turiștii s-au relaxat la băile termale

22 iunie 2020  |  06:41  |  👁 497 Vizualizari


A fost primul weekend din pandemie când ştrandurile au fost deschise. Amatorii de băi termale s-au bucurat de o baie relaxantă. Stațiunea Băile Felix, una dintre destinațiile preferate de turişti, e din nou animată. Oaspeții sunt asigurați că în cel mai mare ștrand cu apă termală se iau toate măsurile pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Ştrandul termal din Băile Felix e singurul deschis tot timpul anului. Din cauza pandemiei însă, trei luni a stat cu porţile închise. Începând din această săptămână, ştrandul a fost redeschis, iar turiştii nu au întârziat să apară. Toți sunt nevoiți să respecte acum noi reguli.

La ștrandul termal lumea se distrează şi fără şedinţele de aqua-zumba, care animau anii trecuți atmosfera. Turiştii fac baie, păstrând distanţa socială, iar şezlongurile pe care se odihnesc au fost aşezate în aşa fel încât să nu existe contact între familiile venite din toată țara, dar și din străinătate.

Cu toate că a plouat ușor, oamenii s-au bucurat de fiecare clipă petrecută la ştrand. O data cu distracția au beneficiat și de proprietăţile curative ale apelor termale, recomandate și pentru tratarea bolilor reumatismale.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.