Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu. Se caută spiriduși

8 noiembrie 2022  |  10:05  |  👁 516 Vizualizari


Organizatorii caută, acum, spiriduşi care să lucreze începând de vineri şi până pe 2 ianuarie. Cei care doresc să facă parte din această echipă trebuie să completeze un formular şi vor fi contactaţi de echipa organizatoare, se arată pe pagina de socializare a evenimentului. În Piaţa Mare a fost montat şi bradul artificial împodobit, care are becurile instalaţiei de iluminat economice.

Târgul de Crăciun de la Sibiu a ajuns la cea de a 15-a ediţie și va reuni 110 participanţi din 20 de judeţe, scrie Rador.

 

Târg de Crăciun 2022, organizat în Parcul Drumul Taberei din București de creatorul Neversea și UNTOLD. Se deschide în 25 noiembrie

Anul acesta, Crăciunul este adus în capitală de creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD.

”Continuăm și în 2022 tradiția Târgului de Crăciun ”West Side Christmas”, eveniment ajuns la a doua ediție. Acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice, trăite alături de prieteni și familie.

”West Side Christmas”  își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini, și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu, semnat cu Primăria Sectorului 6. Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunțate în perioada următoare” a anunțat Primăria Sectorului 6, într-un comunicat de presă.

”Ne-am propus să ridicăm ștacheta cu ajutorul profesioniștilor”

Ciprian Ciucu, primarul de sector, a scris, pe Facebook: ”Anul acesta îmi doresc ca Târgul de Crăciun ”West Side Christmas”, din Sectorul 6 să fie cu adevărat elegant și special. Și, cu același obiectiv ca anul trecut, să se autosusțină financiar. S-a putut, se poate iar, dar mai atractiv, mai vizitat, mai profesionist organizat. A fost fain anul trecut, dar acum ne-am propus să ridicăm ștacheta cu ajutorul profesioniștilor.

Anul acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare și mai fain parc tematic de Crăciun din Capitală. Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.

„West Side Christmas”

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel, sper că parcul tematic #WestSideChristmas va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare. Am văzut proiectul, planșa, și tot ce se pregătește. Va fi la un alt nivel”.

SURSA https://www.dcnews.ro/cand-se-deschide-targul-de-craciun-de-la-sibiu_894181.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.