Primăria Brașov lansează campania de vaccinare „Liber în Europa”, care se adresează angajaților din turism și iubitorilor de călătorii

5 mai 2021  |  16:45  |  👁 126 Vizualizari


Primăria Brașov se alătură maratoanelor de vaccinare din România și a lansat campania de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață”, prin care și-a propus să crească numărul brașovenilor vaccinați împotriva SARS-Cov-2.

Cu această ocazie, municipalitatea Brașov organizează în data de 9 mai, de ziua Europei, cu ocazia microtârgului de turism găzduit de Piața Sfântul Ioan, și campania de vaccinare „Liber în Europa”, care se adresează în primul rând angajaților din turism și iubitorilor de călătorii.

„Municipalitatea invită angajații din agențiile de turism să vină să se vaccineze și, în același timp, să le prezinte turiștilor și brașovenilor care vor veni în Piața Sfântul Ioan la vaccinare, cele mai tentante oferte de concediu în țările europene”, au transmis reprezentanții instituției.

Participarea la microtârgul de turism este gratuită și va fi organizată cu sprijinul logistic al Primăriei Brașov, după cum urmează: Primăria Brașov va pune la dispoziția formelor asociative ale agențiilor de turism, în Piața Sfântul Ioan, locuri de expunere în corturi/căsuțe.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov cu respectarea tuturor regulilor specifice pandemiei cu virusul SARS-CoV-2.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.