Primar din Prahova isi spala imaginea pe Facebook pe banii publici

2 mai 2020  |  08:09  |  👁 2258 Vizualizari


Cam asta ne face să credem primarul PNL Eugen David care a decis că angajații din subordine nu sunt capabili să creeze și să administreze o pagină oficială de Facebook a primăriei, așa că a apelat la ajutor din exterior. Potrivit datelor de pe SEAP, contractul a fost atribuit, la jumătatea lunii martie, unei firme din Ploiești, contra sumei de ,,doar” 18.000 lei/an.

Cetățenii trebuie informați despre activitățile primăriei, desigur, dar chiar era nevoie de externalizarea acestui serviciu folosind o asemenea sumă din banii publici?

Probabil că primarul Eugen David, de la PNL, vrea să își refacă imaginea, după ce a fost condamnat inițial la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese. Acesta a fost condamnat după ce a emis nouă dispoziţii de plată prin care mai multe rude au obținut foloase materiale.

Acum a angajat o firmă care să comunice acțiunile primăriei, în loc să desemneze un funcționar să se ocupe de acest aspect, iar banii să fie investiți în nevoile reale ale localității.

Observăm o tandrețe indiscretă între PNL Prahova și primari cu dosare penale pe care n-avem cum s-o ignorăm, în special când un astfel de act are loc pe bani publici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.