Prima s„U”rpriză! FCSB n-a reușit să treacă de nou-promovata din Cluj, în fața a 20.000 de oameni pe Arena Națională

18 iulie 2022  |  05:48  |  👁 154 Vizualizari


FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Meciul a fost influențat de arbitrajul lui Marian Barbu și de intervențiile din camera VAR.

VAR-ul a fost o prezență discretă în primele meciuri ale sezonului. Pe Arena Națională, Andrei Antonie și Marius Badea, oficialii responsabili de videoarbitraj, au avut treabă cât pentru toți colegii lor. Au ratat un roșu pentru Sorin Șerban în minutul 3, au anulat corect un gol marcat de clujeni, apoi n-au dictat un penalty pentru gazde.

FCSB – U Cluj 1-1, în prima rundă a sezonului

Dacă omitem arbitrajul, meciul a fost unul intens. Clujenii au arătat agresivitate, au avut secvențe de pressing prelungit, iar la ultima acțiune a primei reprize au și marcat. Fostul rapidist Adrian Bălan a transformat în gol o pasă venită de la fostul dinamovist Ioan Filip.

Trei schimbări au fost ordonate la pauză în tabăra gazdelor, dar egalarea a venit tot de la golgeterul Florin Tănase. În minutul 54 a scos un penalty, după o ieșire de neînțeles a portarului Gorcea. Tot „decarul” a transformat.

FCSB, debut nefericit de sezon

U Cluj a continuat să fie periculoasă până în ultimele 10 minute, când FCSB a preluat total controlul. Ianis Stoica a fost blocat de Gorcea, apoi trupa lui Lincar a gestionat bine situația.

Clujenii revin cu un joc curajos în Liga 1, în timp ce FCSB pornește cu un moral scăzut spre Georgia. Joi, de la ora 19:00, are loc prima manșă a turului II preliminar din Conference League, împotriva lui Saburtalo Tbilisi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.