Presa maghiară: „nu putem exclude, că Ludovic Orban și Viktor Orbán nu sunt una și aceeași persoană”

5 noiembrie 2019  |  10:01  |  👁 453 Vizualizari


Abia s-a votat guvernul Ludovic Orban și în presa ungară au și început glumele pe seama similitudinii de nume între premierii României și Ungariei, Ludovic Orban și respectiv Viktor Orbán.

Site-ul de stiri index.hu oferă cititorilor „o mică atenţie de luni seara pentru amatorii de teorii ale conspiraţiei”: cei doi s-au născut aproape în aceeaşi zi. Astfel, Ludovic Orban e născut la 25 mai 1963, în timp ce Viktor Orban la 31 mai 1963.

„În plus, tatăl lui Ludovic a fost de etnie maghiară, evident nu vrem să facem nicio aluzie, dar nu putem exclude, cu certitudine de sută la sută, că Ludovic Orban și Viktor Orban nu sunt una și aceeași persoană”, scrie jurnalistul de la index.hu. Pe același ton de glumă, jurnalistul continuă: „Acest lucru ar schimba totul, e drept, și ar ridica anumite întrebări, şi anume:

– dacă Orbán = Orban, atunci practic am recucerit Ardealul sau măcar suntem conduşi de aceeaşi persoană;

– tabăra Orbán numără câteva milioane de alegători, în timp ce Orbán/Orban e sprijinit potenţial de peste 10 milioane;

– dacă Orbán e într-adevăr acelaşi cu Orban, atunci cine joacă rolul celuilalt Orb/a/án atunci când amândoi trebuie să apară în public în acelaşi timp sau chiar unul lângă altul?

– care e adevăratul ORBÁ(A)N şi cine e sosia?

Puterile obscure probabil nu ne vor lăsa niciodată să aflăm adevărul, dar ţineţi ochii deschişi! – avertizează în final autorul.

Sursa: Digi 24 Foto: index.hu

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.