Pregătiți pentru un nou start

8 februarie 2021  |  14:27  |  👁 438 Vizualizari


La mai bine de două luni distanță de la ultimul joc oficial, „lupii” revin, mâine, pe gazon, pentru meciul din optimile Cupei României, cu ACSM Politehnica Iași. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”,  de la ora 19.00.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa noastră a ajuns, în Cupa României, la momentul în care înfruntă o formație de prim eșalon și, dincolo de miza calificării într-o fază superioară a competiției, partida cu ACSM Politehnica Iași reprezintă, pentru Viorel Moldovan, și un bun reper pentru a vedea unde se află elevii săi înaintea unui sezon de primăvară în care ținta principală o reprezintă promovarea.

„Am avut o perioadă foarte bună de pregătire și am apreciat, în mod deosebit, implicarea jucătorilor. Ne-am atins obiectivele, atât în ceea ce privește acumulările fizice, cât și latura tehnico-tactică, iar starea de spirit este una foarte bună. Băieții au creat o atmosferă de lucru excelentă, iar asta mă bucură foarte mult”, a spus Viorel Moldovan, înainte de a prefața meciul de mâine seară, cu ultima clasată din primul eșalon.

„Va fi un test interesant și vom avea ocazia să vedem care ne este nivelul în momentul de față, în perspectiva a ceea ce va urmă, și mă refer, evident, la jocurile de campionat și la lupta pentru promovare. Chiar dacă întâlnim o echipă de prim eșalon, consider că avem potențialul necesar pentru a o elimina. I-am urmărit foarte atent, pe cei de la Iași, în ultima perioadă, știu că au avut anumite probleme. Au schimbat antrenorul și am văzut că și jucătorii și-au schimbat un pic atitudinea. Au fotbaliști de calitate, hai să spunem că pornesc cu prima șansă, dat fiind faptul că evoluează într-o divizie superioară, dar noi suntem încrezători că vom reuși să facem un joc bun și că o să ne calificăm. Cupa este competiția surprizelor și avem ambiția să eliminăm o echipă de primă ligă și să mergem, astfel, mai departe”, a adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

La rândul său, unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației noastre, atacantul Vasile Buhăescu, speră ca „lupii” să-și continue parcursul în Cupa României. „Va fi un meci greu, fără discuții. Politehnica pleacă din postura favoritei, pentru că este echipa care joacă în primul eșalon, dar noi ne dorim să ne calificăm și sper să reușim asta! Cupa României este, așa cum se știe, competiția surprizelor, și vrem să mergem cât mai departe, de ce nu să ajungem chiar în finală!”, a spus Vasile Buhăescu.

Pentru meciul de mâine, „lupii” au intrat, de astăzi, în cantonament, urmând ca, diseară, să efectueze un ultim antrenament. Confruntarea va începe la ora 19.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Rareș George Vidican (Satu Mare) – Ciprian Danșa (Satu Mare) și Doru Lucaciu (Cluj Napoca). Arbitru de rezervă va fi Andrei Florin Chivulete (București), iar observator Bogdan Zamfirescu (Botoșani).

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.