Prefectul județului Prahova s-a vaccinat anti-covid 19

21 ianuarie 2021  |  11:52  |  👁 352 Vizualizari


Prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, și o parte a angajaților din cadrul Instituției Prefectului județul Prahova s-au vaccinat astăzi împotriva Covid-19.
CRISTIAN IONESCU, PREFECTUL JUDEȚULUI PRAHOVA:
🔹„Acest moment al vaccinării cred că a fost unul dintre mai așteptate, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Este o portiță importantă care ne redă șansa reală de a ne gândi la ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi revenirea la normalitate. Este un pas important prin care reîncepem apropierea de cei dragi față de care virusul ne-a ținut la distanță.
🔹Îi îndemn pe prahoveni să se vaccineze, să nu renunțe la acest demers dacă nu prind locuri în primele serii. Acest an va fi dedicat imunizării anti COVID-19, astfel încât o pondere cât mai mare a populației să beneficieze de acest ser.
🔹Pentru cei care au temeri, le transmit că nu este o procedură dureroasă. În plus, după vaccinare, există acea monitorizare și nicio persoană nu pleacă acasă decât într-o stare optimă din punct de vedere fizic.
🔹Până vom fi depășit această pandemie, să nu uităm de regulile minime de care trebuie să ținem cont, chiar dacă suntem vaccinați: spălatul des al mâinilor, igienizarea suprafețelor comune, distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție”.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.