Pornhub oferă italienilor acces gratuit la conţinut premium, pe durata carantinei Coronavirus

13 martie 2020  |  17:40  |  👁 1398 Vizualizari


Rămaşi în carantină în propriile locuinţe, italienii au la dispoziţie o un remediu în plus pentru alungarea plictiselii – vizionarea cât mai multor clipuri video pe Pornhub, accesând gratuit secţiunea premium rezervată în mod normal abonaţilor.

Într-un binevenit gest de „compasiune”, Pornhub le va permite utilizatorilor italieni să acceseze conţinut premium fără a fi nevoiţi să-şi introducă informaţiile despre cardul de credit, site-ul devenind peste noapte un veritabil YouYube al amatorilor de conţinut pornografic. Pornhub speră că italienii mai puţin inclinaţi să citească toate cărţile cumpărate în ultimii ani vor rămâne totuşi în case, alegând o altă modalitate de ocupare a timpului liber.

Cu toată Italia în carantină pentru a opri răspândirea coronavirusului , Pornhub oferă serviciul său premium gratuit pentru cei din Italia pe toată durata lunii martie. Dacă te afli deja în această ţară, trebuie doar să dai clic, orice clip din librăria de conţinut premium fiind disponibil „la liber”.

Probabil că serverele VPN din Italia vor fi la mare căutare pentru amatorii de conţinut premium „neprivilegiaţi”. Mai degrabă, administratorii Pornhub vor închide aceste portiţe de intrare blocând automat adresele IP recunoscute ca aparţinând unor conexiuni VPN, sau pur şi simplu folosite de prea mulţi vizitatori simultan.

Între timp, o parte din încasările de la Modelhub, centrul de creatori al Pornhub, vor fi donate spitalelor locale, Pornhub susţinând astfel în mod activ combaterea epidemiei COVID-19.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.