Pontul zilei: 11.01.2023

11 ianuarie 2023  |  06:37  |  👁 230 Vizualizari


Astăzi avem meciuri din Ligue 1 din campionatul Franței, dar și dueluri interesante în EFL Cup din Anglia. De neglijat nu este nici meciul din Supercupa Spaniei, unde avem un duel între Real Madrid și Valencia.

Pentru meciurile din Ligue 1, ne-am axat pe un duel ușor dezechilibrat la prima vedere, unde echipa de pe primul loc, PSG, se va duela cu lanterna roșie a campionatului, echipa Angers.

Favorită clară, și cu un Mbappe în formă de zile mari, mizăm pe o victorie clară a echipei PSG, cu minim 3 goluri marcate în meci.

În EFL Cup din Anglia, avem un duel între Southampton și Manchester City. Cu o apărare destul de decimată, Southampton pare victimă sigură în duelul cu „cetățenii”, unde golgheterul Erlind Haland este într-o continuă creștere de formă. Mizăm pe o victorie a lui Manchester City, cu minim două goluri marcate de aceștia.

În Supercupa Spaniei, avem duelul dintre Real Madrid și Valencia. Două echipe cu tradiție, meciul va fi unul destul de tacticizat. Cu un plus de valoare pentru echipa din Madrid, mizăm pe o victorie a Realului, cu minim 2 goluri înscrise.

Astfel, pontul zilei este următorul:

PSG – Angers:  1 și minim 3 goluri înscrise în meci;

Southampton – Manchester City: 2 și oaspeții înscriu minim 2 goluri;

Real Madrid – Valencia: 1 și se înscriu minim 2 goluri în meci.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.