Plajele rămân închise. O singură categorie de români pot merge la mare

14 mai 2020  |  08:56  |  👁 512 Vizualizari


Ministrul Sănătății a făcut noi declarații legate de românii care vor putea merge la mare sau la munte după data de 15 mai. Oficial, potrivit ministrului, plajele rămân închise, însă vor exista și excepții în cazul românilor care vor să ajungă pe litoral.

Plajele rămân închise! Aceasta este vestea tristă pentru românii care abia așteptau data de 15 mai. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta a explicat și în ce condiții vor putea merge românii la mare sau la munte, începând de vineri, 15 mai.

Deși declarația pe proprie răspundere nu va mai fi necesară în interiorul localității, Nelu Tătaru a explicat că în afara localității se va circula diferit. Românii vor ieși din localitate doar cu motive bine întemeiate și declarate. De altfel, declarația rămâne în aceste condiții.

Plajele rămân închise, dar nu pentru toți românii

„Ieșirea din localitate va fi făcută doar pe un motiv foarte bine întemeiat: să-ți vizitezi o rudă bolnavă, să mergi cu un copil la un doctor, să ieși chiar și într-un sport individual, să mergi la un pescuit, să vizitezi o proprietate pe care o ai într-o altă localitate.

Dacă ai o proprietate la mare, poți să mergi la mare. Plajele nu vor fi deschise – nu ai terase, nu ai nimic. Dacă ai o proprietate la munte, poți merge”, a spus Nelu Tătaru, potrivit antena3.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.