O luăm de la capăt. Ploieştiul a intrat din nou în scenariul galben din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID

15 iulie 2022  |  04:43  |  👁 99 Vizualizari


Municipiul Ploieşti alături de alte patru localitati din judeţ au intrat, începând de marţi 12 iulie 2022, în scenariul galben din cauza numărului mare de cazuri noi de COVID-19, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

Potrivit sursei citate, Ploieştiul, Vălenii de Munte, Păuleşti, Cocorăştii Mislii şi Gherghiţa se află începând de marţi 12 iulie în scenariu galben cu o incidenţă a cazurilor de COVID-19 peste 1.50. La un pas să intre în scenariul galben se află şi municipiul Câmpina cu o incidenţă actuală de 1.45.

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploieşti a anunţat că în cursul zilei de miercuri, 13 iulie 2022, se va întruni Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) care va decide dacă este cazul să se impună din nou restricţiile specifice scenarului galben.

Autorităţile locale nu ştiu la acest moment dacă restricţiile impuse de numărul mare de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 mai sunt valabile la acest moment, având în vedere că România nu se mai află în stare de alertă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.