Numai două noutăți dinspre Petrolul Ploiești. Silviu Pana și Ștefan Bărboianu au semnat din decembrie 2020 contracte cu echipa „lupilor”

5 ianuarie 2021  |  12:08  |  👁 407 Vizualizari


Deși ar fi fost de așteptat ca dinspre Petrolul Ploiești să fie cunoscute mai multe noutăți, în privința plecărilor și a sosirilor, numai două, și acelea de anul trecut, se știu, deocamdată. În fapt, una a devenit publică în decembrie 2020, iar altă, sigură tot de luna trecută, se așteaptă a deveni la fel, fie mâine, pe 5 ianuarie, fie chiar în ziua reîntâlnirii jucătorilor la primul antrenament condus de Viorel Moldovan. Silviu Pană, rămas liber încă înaintea ultimelor trei etape din sezonul regular desfășurate anul precedent, a fost prezentat oficial de către președintele executiv Costel Lazăr. Iar Ștefan Bărboianu urmează să fie anunțat oficial și el.


S-a mai discutat și de un alt vârf. Este vorba despre Marius Coman (foto, în text, al treilea de la stânga), de la Fotbal Comuna Recea, despre care antrenorul lui din partea finală a toamnei trecute, prahoveanul Nicolae Constantin (foto jos, la meciul cu Petrolul, de la Recea), a mărturisit, pentru www.liga2.prosport.ro, că a fost întrebat, luna trecută, de cineva de la Petrolul despre situația jucătorului. Însă, se spune că maramureșeanul nu ar mai prezenta interes pentru clubul găzarilor, fiind urmărite alte piste mai bune. În privința plecărilor singurul aproape sigur viitor plecat ar fi fundașul stânga belgian Joeri Poelmans, cel care și-ar dori să își continue activitatea la o echipă la care să joace mai mult decât la Petrolul Ploiești.


Foto: www.fcpetrolul.ro și
www.liga2.prosport.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.