Noi Achiziții la FC Petrolul Ploiești

14 ianuarie 2021  |  14:09  |  👁 510 Vizualizari


Informații noi din partea clubului FC Petrolul Ploiești. Aceștia anunța 3 noi jucători care au semnat semnat cu formația ploieșteană. Astfel, FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord pentru împrumutul mijlocașului Romario Moise, jucătorul Astrei Giurgiu urmând să evolueză, până la finalul acestei stagiuni, pentru echipa noastră.

Născut la Ploiești, Moise (25 ani) a bifat 13 apariții în actualul sezon al Ligii I, asta după ce, în campionatul trecut, a fost adversarul „lupilor”, punând umărul la promovarea arădenilor de la UTA, pentru care a marcat 8 goluri în cele 22 de meciuri jucate în ediția 2019-2020 a eșalonului secund.

În total, Moise are 70 de partide disputate și cinci goluri marcate la nivel de primă ligă, toate pentru Astra Giurgiu.

Alaturi de Moise au mai semnat pentru următorul sezon și jumătate, cu fundașul central Viorel Lică și Golgheterul „lupilor” din ultimele sezoane, Sergiu Arnăutu.

În vârstă de 25 de ani, Lică (1.91 m) a evoluat în ultimele două stagiuni la Farul Constanța, formație pentru care a bifat 33 de prezențe și cinci goluri marcate. Anterior, masivul apărător jucase pentru Dinamo II București, Oțelul Galați și Sportul Snagov.

Atacantul central Sergiu Arnăutu, a semnat un acord cu FC Petrolul Ploiești, valabil până la finalul actualului campionat, cu clauză de prelungire în situația promovării.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Arnăutu (1.87 metri) este, practic, un produs al Petrolului, debutând pentru formația „galben-albastră” în 2008, atunci când a bifat 16 apariții în eșalonul secund. A trecut, apoi, la Chimia Brazi, iar în 2012 s-a transferat, în primul eșalon, la CS Turnu Severin. Au urmat CS Mioveni, CSM Rm. Vâlcea, Juventus București, FC Tiraspol, FCM Baia Mare și Luceafărul Oradea, pentru ca, în vara lui 2017, Arnăutu să se întoarcă la Petrolul, fiind, în următoarele trei stagiuni, principalul marcator al echipei: 22 goluri în sezonul 2017-2018 (Liga 3), 15 goluri în campionatul 2018-2019 și 10 goluri în stagiunea 2019-2020.

În acestă ediție, Sergiu Arnătutu a evoluat pentru Concordia Chiajna, bifând 15 apariții și patru goluri marcate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.