NECROPSIA Cristinei Țopescu, primele REZULTATE: Cristina Țopescu lua antidepresive, combinate cu somnifere. Acestea i-ar fi putut cauza moartea

14 ianuarie 2020  |  12:49  |  👁 562 Vizualizari


Apar primele rezultate de la necropsia Cristinei Țopescu. Jurnalista va fi incinerată mâine. Cristina Țopescu lua antidepresive.

 

Primele rezultate ale necropisiei arată că jurnalista lua antidepresive. Au fost găsite în organism un antidepresiv și un somnifer puternic, care, combinate, ar fi putut să îi cauzeze un atac de cord, anunță România TV.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa sa duminica aceasta, după 3 săptămâni. Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 an pentru a intra în PSD. Cristina Țopescu a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: https://max-media.ro/cristina-topescu-a-fost-gasita-moarta-la-resedinta-sa-din-otopeni/

Ultima înregistrate audio cu jurnalista Cristina Țopescu a fost difuzată de România TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis către amicul ei, Marius Chircă.

„Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat. Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile.

Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu. Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă! Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, i-a transmis Cristina Țopescu lui Chircă. Mesajul audio era trimis pe Whatsapp de către Cristina Ţopescu amicului ei, Marius Chircă.

https://www.stiripesurse.ro/cristina-topescu-a-incercat-sa-fuga-din-romania-in-1989-a-fost-prinsa-si-a-stat-in-patru-inchisori-marturia-tulburatoare-a-fostei-vedete-tv_1420457.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.