Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein. Enes Sali ar putea deveni cel mai tânăr jucător din istoria echipei naționale

4 noiembrie 2021  |  07:27  |  👁 110 Vizualizari


Enes Sali este marea surpriză a lui Mirel Rădoi pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein. Puștiul de la Farul va împlini 16 ani în luna februarie, iar dacă va fi introdus de Rădoi, ar deveni cel mai tânăr jucător din istoria echipei naționale.

Mirel Rădoi a decis lotul alături de care va ataca partidele cu Islanda și Liechtenstein, care ar putea să trimită Romania la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Față de precedentele meciuri, selecționerul a renunțat la Albu, Mitriță, Mihăilă, Cordea și Keșeru, ei fiind înlocuiți cu Ghiță, Alibec, Man, Florin Tănase și surpriza Enes Sali.

Cel mai tânăr convocat din istoria tricolorilor, la nici 15 ani și 9 luni, este disputat și de naționalele Turciei și Canadei, dar dacă va debuta, Sali va putea să joace doar pentru România.

Și Florin Bratu a anunțat lotul naționalei de tineret. Selecționerul a trecut peste conflictul cu Radu Drăgușin, iar jucătorul Sampdoriei a fost convocat pentru partida amicală cu Italia, care va fi transmisă în direct pe TVR 1, pe 16 noiembrie, de la ora 18.30.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

echipa-psd-prahova-parlamentare