Messi va purta tricoul cu numărul 30 la PSG. Neymar i-a propus să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat

12 august 2021  |  06:33  |  👁 418 Vizualizari


Starul argentinian Lionel Messi va purta tricoul cu numărul 30 la Paris Saint-Germain, a anunţat clubul de fotbal din capitala Franţei.

Messi, care va fi prezentat oficial de PSG miercuri, a putut intra în posesia acestui număr, atribuit în mod obişnuit portarilor, graţie unei derogări din partea Ligii franceze de fotbal (LFP), precizează L’Equipe.

În prezent, tricoul cu numărul 30 este purtat la PSG de goalkeeper-ul francez Alexandre Letellier.

Argentinianul a solicitat să-i fie atribuit numărul 30, pe care l-a mai purtat la debutul său la FC Barcelona, înainte de a prelua ulterior tricoul cu numărul 10.

Brazilianul Neymar, transferat de la Barcelona la PSG în 2017, i-a propus prietenului său Messi să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat politicos, considerând că, în calitate de nou venit, trebuie să aleagă alt număr.

Sextuplu câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a mai purtat numărul 30 în primele sale două sezoane la FC Barcelona (2004-2006), iar apoi a evoluat pentru o perioadă cu numărul 19, înainte ca numărul 10 să devină liber, după plecarea lui Ronaldinho la AC Milan, în 2008.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.