Messi a fost suspendat două etape după primul cartonaş roşu primit în carieră, la FC Barcelona

19 ianuarie 2021  |  14:37  |  👁 529 Vizualizari


Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, piedută în faţa formaţiei cu Athletic Bilbao, duminică, scor 2-3. Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După suspendarea primită, Mesi va lipsi de pe teren la meciul din deplasare, cu Cornella (liga a treia), programat, joi, în Cupa Spaniei şi la partida de campionat cu Elche, care va avea loc, duminică, tot în deplasare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.