Litoralul se pregătește pentru turiștii care aleg să petreacă aici minivacanța de Paști și de 1 Mai

28 aprilie 2021  |  09:22  |  👁 587 Vizualizari


Se curăţă plajele, în timp ce în hoteluri se pun la punct ultimele detalii. Chiar dacă anul acesta nu va fi nici pe departe atmosfera obișnuită de la început de lună mai, cei mai mulți oaspeți sunt așteptați tot în Vama Veche.

Pe plajele din sudul litoralului se lucrează la foc continuu pentru amenajarea barurilor, care se vor deschide în minivacanța de Paști. Ca în fiecare an, de 1 Mai, cei mai mulți tineri sunt așteptați în Vama Veche.

Tarifele de cazare în Vamă sunt aceleași ca anul trecut. Conform normelor sanitare, vor fi ocupate cel mult 70% din locuri.

Chiar dacă în noaptea de Înviere se poate circula fără declarație, turiștii trebuie să știe că singurele drumuri pe care le pot face sunt cele către lăcașele de cult, iar în celelalte seri se va respecta limitarea deplasărilor impusă de rata de infectare.

La malul mării, scafandrii de intervenție se pregătesc și ei pentru misiuni de salvare. În fiecare vară, scafandri din 34 de județe merg pe litoral pentru a sprijini forțele de intervenție.

Pe litoral vor fi deschise în minivacanța de Paști peste 100 de unități de cazare.

La finalul săptămânii sunt așteptați mii de turiști la malul mării.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.