Horoscop 22 noiembrie 2021. Leii sunt invitați să se bucure de viață

22 noiembrie 2021  |  05:59  |  👁 249 Vizualizari


Horoscop Berbec – 22 noiembrie 2021: Astăzi debutează o perioadă mai intensă din existența ta, în care va trebui să faci o analiză la rece a ceea ce ai realizat din planurile de viitor, ca să știi ce ai de făcut de acum înainte.

Horoscop Taur – 22 noiembrie 2021: Este un moment ambivalent, pe care îl vei interpreta în funcție de dispoziție. Pot să apară tot felul de complicații, inclusiv legale, legate de împărțirea unor bunuri care nu-ți aparțin în exclusivitate.

Horoscop Gemeni – 22 noiembrie 2021: Incepi să primești semnale, de tot felul, de la partenerii importanți care și-au pierdut răbdarea și cer răspunsuri clare, decizii, inițiative curajoase, din partea ta.

 Horoscop Rac – 22 noiembrie 2021: Munca incepe să-ți ocupe mai mult timp și să-ți consume mai multe resurse. Este un moment în care ar fi bine să te pregătești sufletește pentru o perioadă agitată, nu doar la locul de muncă.

Horoscop Leu – 22 noiembrie 2021: Ești invitat, deocamdată cu bunăvoință, să te ocupi mai mult de pasiunile tale, de ceea ce te face să te simți viu și să te bucuri de viață. Decizia e la tine, în acest moment.
Horoscop Fecioară – 22 noiembrie 2021: Probabil că îți va face plăcere faptul că situația începe să te împingă să te ocupi mai mult de problemele familiei, de neînțelegerile care au afectat buna înțelegere între cei apropiați.
Horoscop Balanță – 22 noiembrie 2021: Se deschid unele uși, dar altele se vor închide, în curând, așa că ar fi bine să clarifici ce vrei, încotro te îndrepți și de ce ai nevoie să te eliberezi.
Horoscop Scorpion – 22 noiembrie 2021: Totul începe să fie despre bani, resurse de orice fel, cu orice preț, dar ar trebui să știi, deja, din experiență, că nu există ceva pentru care să nu trebuiască să plătești un preț, într-un fel sau altul.
Horoscop Săgetător – 22 noiembrie 2021: Ți-a venit rândul să vezi razele soarelui pe strada ta, numai că de data aceasta nu e doar un motiv de bucurie ci și unul de analiză profundă a ceea ce ai reușit să faci și a nereușitelor.

 Horoscop Capricorn – 22 noiembrie 2021: Vei începe să simți, chiar de astăzi, nevoia de a te întoarce la sinceritate, la adevărul sufletului, la cercetarea unor subiecte căre care te simți atras irezistibil.

 

Horoscop Vărsător – 22 noiembrie 2021: De la prieteni încep să vină mesaje de tot felul, unele plăccute, altele incomode, dar utile. Va conta orice moment în care vei reuși să fii sincer cu tine și vei recunoaște unde și cum ai greșit.

 Horoscop Pești – 22 noiembrie 2021: Ești în centrul atenției unui grup, cu bune și cu rele, dar asta te obligă, nu doar îți aduce beneficii și avantaje. Poate că ai luat, deja, în calcul, acest aspect. Dacă nu, ar fi cazul să o faci.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.