Google a lansat PixelBook Go , cu Chrome OS şi diagonală de 13.3 inch

16 octombrie 2019  |  12:09  |  👁 514 Vizualizari


Google a avut o zi mare azi, între lansările de căşti deştepte Google Buds 2 şi noile telefoane Pixel 4. Unii au fost mai încântaţi de noul PixelBook Go, un laptop compactşi uşor cu Chrome OS la bord. Aflaţi detalii despre acest produs mai jos.

Google se laudă că a pus pe noul laptop o baterie mai mare, o tastatură mai silenţioasă şi că oferă şi noi variante de dotări hardware. Precomenzile au început deja şi suma de pornire este de 649 de dolari. La acea sumă vine un PixelBook cu un procesor modest, Intel Core m3, 8 GB RAM şi 64 GB stocare. Avem şi un ecran de 13.3 inch Full HD tactil, dar variantele high end ajung chiar până la ecrane 4K.

Se merge şi până la un CPU Intel Core i7, 16 GB RAM şi 256 GB stocare. Dacă vrei astfel de dotări trebuie să scoţi din buzunar până la 1399 dolari. Mai este şi o variantă de 999 dolari cu procesor Core i5, 16 GB RAM şi 128 GB stocare. Fiecare dintre aceste laptopuri vine la pachet cu difuzoare stereo frontale, procesor Intel Core de generaţie a opta, WiFi ac şi Bluetooth 4.2.

Avem şi trackpad acoperit cu sticlă, două porturi USB-C şi jack audio. PixelBook Go vine cu un alimentator de 45 watt cu conector USB-C. Designul e cu adevărat nou, cu o textură dungată a capacului şi un corp din magneziu, după model Microsoft Surface. Rezultatul este un laptop cu grosime de 13 mm şi greutate de 900 grame. Viaţa bateriei ar fi de aproximativ 12 ore. Variantele de culoare sunt negru şi roz.

Înainte să ne entuziasmăm prea tare, trebuie spus că acest produs are şanse mici să ajungă în România…

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.