Samsung lansează Beta pentru One UI 6.0 bazat pe Android 14 pentru Galaxy S23

11 august 2023  |  06:42  |  👁 343 Vizualizari


Samsung, gigantul tehnologic sud-coreean, a început faza de testare Beta pentru noua sa interfață One UI 6.0, care se bazează pe Android 14, pentru modelele Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra. Deși anunțul oficial a fost făcut de divizia germană a companiei și ulterior șters, informațiile au fost rapid capturate și distribuite.Samsung lansează Beta pentru One UI 6.0

În această primă etapă, testarea Beta este disponibilă doar în trei piețe: Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii și Germania. Cei care doresc să testeze această versiune Beta pot accesa programul prin aplicația Samsung Members. După înregistrare, utilizatorii pot descărca prima versiune experimentală din secțiunea de actualizări software a setărilor telefonului.

Samsung lansează Beta pentru One UI 6.0

Noua interfață One UI promite un design simplificat și modernizat. Printre funcționalitățile exclusive se numără un widget pentru camera foto care permite utilizatorilor să aleagă locația de salvare a fotografiilor înainte de a le face. De asemenea, se pare că va fi posibil să setați imagini de fundal în funcție de context și scenariul de utilizare, de exemplu, o imagine cu o pădure liniștită atunci când dispozitivul este în modul de repaus.

Samsung a fost recunoscută pentru gestionarea eficientă a actualizărilor și suportului software pentru vasta sa gamă de dispozitive Android. Cu lansarea Android 13, compania a fost una dintre primele care a distribuit actualizarea și a finalizat ciclul de actualizare pentru toate dispozitivele suportate într-un timp record.

Se așteaptă ca programul de testare Beta să fie extins și în alte țări în viitorul apropiat. Până atunci, fanii Samsung din România vor trebui să aștepte cu nerăbdare lansarea oficială.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.