Gigi Becali a anunțat lovitura anului: Budescu vine la FCSB. Cine mai semnează cu liderul: ”Îl iau și-l pun fundaș central!”

8 ianuarie 2021  |  07:54  |  👁 189 Vizualizari


Gigi Becali (62 de ani)  a anunțat un transfer de senzație pe care îl face FCSB. Constantin Budescu (31 de ani) va fi jucătorul formației pregătite de Toni Petrea.

Patronul bucureștenilor a explicat că ”Budi” e hotărât să vină la FCSB și să pună osul la treabă. Becali nu va face acum mutarea spectaculoasă, ci în vară, când fotbalistul cu 13 selecții în naționala României va fi liber de contract.

”Cu Budescu am vorbit. ‘Vii, dar vei juca numai atacant, nouă fals. În plus, vei sta cu mine, cu MM (n.r. – Mihai Stoica) și antrenorul. Vei promite că nu vei comenta la antrenamente și vei face exact ce ți se va cere.’ A zis că e hotărât. Budescu e cuminte, cu bun simț, dar nici lui nu prea-i convenea. Fără muncă nu se poate. E de acord, dar mai are șase luni. Costă 900 de mii de euro. Pentru ce să dau acum banii ăștia, când îl iau la vară gratis”, a spus omul de afaceri.

Pentru Budescu, mutarea va însemna o revenire la FCSB, pentru care a mai jucat între 2017 și 2018. Fotbalistul Astrei a avut cifre excelente, chiar dacă nu a câștigat niciun trofeu cu bucureștenii. În 37 de partide, a dat 13 goluri și 12 assist-uri.

Gigi Becali: ”Acum vreau să-l iau pe Haruț!” Ghiță și Burcă, doriți la FCSB 

Gigi Becali a vorbit și despre alte eventuale transferuri, în condițiile în care, până acum, FCSB nu l-a adus decât pe Risto Radunovic, de la Astra Giurgiu.

”Am făcut o echipă stabilă, pe cine să mai iau din România? Nu pot să-l iau pe Burcă, nu mi-l dă CFR. Chindriș nu ne interesează. Doar pe Ghiță l-am vrut și a zis Hagi că nu vrea să-l dea. A vorbit MM cu impresarul lui Cardoso, atâția bani la semnătură, pentru comisionul meu. Bine, la revedere. Stai la Mediaș. Eu nu dau comisioane”, a explicat patronul liderului.

Un singur jucător este în cărți să ajungă la echipa lui Petrea în acest moment: Denis Haruț (21 de ani). ”Acum vreau să-l iau pe Haruț, dacă-l dă cu 600 de mii. Nu dau mai mult, dă-l la Craiova. Îl pun pe Haruț fundaș central”, a mai zis Becali, care e oricum sigur că Dragoș Nedelcu va fi, în viitor, ”cel mai bun apărător central din România”.

Becali e sigur că strategia sa este una inteligentă, deși FCSB nu a mai luat titlul din 2015. ”Când e vorba de bani și investiții, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui”, a afirmat el.

sursa: digisport.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.