Firma cosmetica din Ploiesti in scandal national. Dorian Popa, prima reacție după scandalul cu produsele Plush Bio. Multe vedete implicate

24 mai 2020  |  12:31  |  👁 7062 Vizualizari


Firma cosmetica Plush Bio din Ploiesti, implicata intr-un scandal national.

De cativa ani a apărut pe piață o gamă de produse cosmetice care a avut parte de o promovare, am putea spune agresivă, din partea unui număr mare de vedete autohone, printre care și binecunoscutii Dorian Popa, Adelina Pestritu, Gina Pistol, Lidia Buble, Giulia.

Scandalul a inceput dupa ce ispita de la „Insula Iubirii”, Nicoleta Dragne, a facut publice, pe pagina ei de instagram, mai multe testimoniale ale unor fete care au declarat ca produsele recomandate de asa zisul „medic dermatolog”, Ioana Marinescu, proprietara firmei, le-ar fi distrus tenul.

Tot mai multe persoane au facut publice reactiile produselor la tenul lor pe un grup de facebook „Mi-a distrus tenul PluShit”, care in prezent are peste 110.000 de membri, dupa care mai multe dintre ele au decis sa dea compania in judecata.

Conform libertatea.ro, oficial nu e decis nimic în acest caz. Cu alte cuvinte a ieșit un adevărat scandal, iar vedetele care au promovat până acum produsele tac din gură. Singurul care ar fi luat atitudine și a reacționat a fost Dorian Popa, într-un clip video, la care a blocat comentariile după ce a început să îl înjure lumea. O parte din fetele care au folosit produsele au făcut reclamații și  s-au prezentat cu dovezile și în fața procurorilor, la începutul acestei luni.

Dorian Popa a filmat un video chiar la fabrica din Ploiesti, unde se fac produsele Plush Bio, in incercarea de a explica varianta lui de adevar cu privire la produsele cosmetice folosite. Reacția lui Dorian Popa a fost, cel puțin din punctul acestuia de vedere, una sinceră, cu toate că, după postarea clipului au apărut comentarii grele atât la adresa sa, cât și la adresa produselor promovate de el și de alte nume grele din show-biz-ul românesc.

Vedete mari din showbiz implicate, zero reactii

Marea majoritate a produselor Plush Bio au fost promovate în spațiul public și pe rețelele de socializare de vedete ca Adelina Pestrițu, Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, sau Nicole Cherry. Cu alte cuvinte nota de încredere a existat, dar asta până la proba contrarie.

Scandalul a luat amploare, iar așa-zisa specialistă dermatolog nu a avut nicio reacție pe marginea acestui subiect, mai ales că au apărut în spațiul public mărturii și dovezi din partea fetelor care au avut de suferit după ce au folosit respectivele produse.

Testimonial clienta: 

“Aventura mea a început în ianuarie anul acesta. Am fost la cabinetul doamnei Marinescu din Ploiești. M-a diagnosticat cu acnee vulgară, a dedus ea că sub glandele mele există o infecție hormonală. Eu nu aveam nimic, sunt cu analizele la zi, dar am decis să o cred pe ea”, a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Culuși.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.