Femeia din București, depistată cu coronavirus, este bucătăreasă la Guvernul României

9 martie 2020  |  09:05  |  👁 590 Vizualizari


Este alertă maximă la Guvernul României. Autorităţile desfăşoară o anchetă epidemiologică la Palatul Victoria cu privire la angajaţi ai instituţiei, posibili contacţi ai femeii de 42 de ani deja diagnosticată cu coronavirus Bucureşti.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că femeia de 42 de ani din Bucureşti care a fost testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului. Conform RTV femeia de 42 ani depistată cu coronavirus este bucătăreasă la Guvernul României. Prin urmare, a fost declanşată o anchetă epidemiologică la Palatul Victoria.

„În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz.  Sunt limitate orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani. Astfel i se recomandă să rămână la domiciliu împreună cu familia”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Gabriela Firea a anunţat, luni, în comandamentul de urgenţă de la Primăria Capitalei, că femeia de 42 de ani confirmată duminică cu coronavirus a pregătit mâncare pentru demnitarii de la Palatul Victoria.

sursa: romaniatv.net

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.