FCSB, victorie la pas la FC Botosani. „ROȘ-ALBAȘTRII” raman la doua puncte in urma CFR-ULUI

7 mai 2021  |  05:44  |  👁 350 Vizualizari


In data de 06.05.2021 , începând cu ora 19:45, a avut loc disputa dintre FC Botoșani și FCSB din cadrul rundei cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1. Confruntarea s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru trupa vizitatoare.

Desfășurarea partidei FC Botoșani – FCSB

În ciuda fatpului că a arătat mai multe lacune în compartimentul defensiv, FCSB a dominat per total partida de pe „Municipal”. Aceasta s-a impus cu scorul de 3-1. În primul act pentru oaspeți au punctat Octavian Popescu (min. 4) și Olimpiu Moruțan (min. 15), în timp ce pentru gazde a înscris Ongenda (min. 27). În repriza secundă, același Olimpiu Moruțan a dus scorul la 3-1 în minutul 72, rezultat ce a închis tabela. De notat este faptul că aceasta a fost prima „dublă” din cariera lui Moruțan la profesioniști.

Totuși, chiar dacă echipa sa s-a impus, Gigi Becali a ținut să critice evoluția lui Nedelcu:

„Nedelcu a fost prea lent! A adormit putin la primul gol. L-a schimbat antrenorul pentru că asta era intenția lui, să joace 30 de minute și apoi să vadă dacă joacă o repriză, apoi să vadă dacă poate juca tot meciul. Ovidiu Popescu este exponențial pentru noi, ca Olaru, dar el nu poate să dea gol. Buziuc, săracul, nu a mai jucat demult. Nu are ritm de joc pentru că a venit după accidentare”, 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.