FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 1-1. Ploieștenii pot promova etapa următoare

6 mai 2022  |  06:07  |  👁 81 Vizualizari


Partida dintre Hermannstadt și Petrolul din etapa a opta din play-off-ul Ligii 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Astfel, ploieștenii nu și-au asigurat promovarea, dar au obținut un punct important în economia luptei pentru promovare. În același timp, Hermannstadt a urcat pe locul doi, la egalitate de puncte cu U Cluj.

FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 1-1. Ploieștenii pot promova etapa următoare

Petroliștii au avut emoții chiar la startul partidei, în minutul 3, atunci când Avram a reușit să prindă un balon deviat de Huja după o reluare cu capul a lui Alhassan.

Ploieștenii au replicat prin ocazia lui Măzărache care a trimis cu capul la care Plamen Iliev a avut o intervenție impecabilă și a evitat golul.

Pantea a încercat să înscrie în minutul 23 de la distanță. Șutul său a prins poarta ploieștenilor, dar Avram a reușit să rețină. Alhassan a avut și el un șut promițător în minutul 29, dar balonul a trecut peste poarta ”găzarilor”.

Pe finalul primei reprize, sibienii au deschis scorul prin Petrescu, cel care a transformat un penalty obținut de Oroian.

Sibienii puteau marca din nou în minutul 60, când Paraschiv a scăpat singur spre poarta lui Avram, acesta a ezitat să îi paseze în lateral lui Alhassan și nu a reușit nici să finalizeze.

Golul petroliștilor a venit în minutul 66 la o fază controversată. Takayuki Seto a șutat din prima de la marginea careului și a marcat, dar sibienii au acuzat un ofsaid la Măzărache.

sursa: digisport.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.