EURO 2020: Cel mai așteptat meci care se joacă la București: 25.000 de spectatori vor fi, astăzi, la optimea de finală Franța – Elveția

28 iunie 2021  |  07:00  |  👁 478 Vizualizari


Pe Arena Națională se joacă diseară, de la ora 22.00, cel mai aşteptat meci dintre cele găzduite de noi la EURO 2020. Franţa şi Elveţia luptă pentru calificarea în sferturile de finală, în faţa unui public numeros. În tribună vor fi prezenţi cei mai mulţi suporteri de la începutul pandemiei pe un stadion din România.

Atmosfera Euro 2020 a cuprins din nou Capitala. Suporterii Elveției și Franței au venit mai repede la București și și-au petrecut ziua în Centrul Vechi. Sub atenta supraveghere a forțelor de ordine, care s-au asigurat că șederea microbiștilor la București va fi foarte plăcută.

Și proprietarii teraselor au primit mai multe recomandări de la polițiști.

Cpt. ALEXANDRU IACOB, purtător de cuvânt, Jandarmeria Română: „În contextul întregului eveniment sportiv, avem peste 2.000 de jandarmi, polițiști și pompieri la datorie. Vom avea și două elicoptere – unul pentru prim ajutor, din partea SMURD, și unul pentru supravegherea deplasării suporterilor, de la Inspectoratul General pentru Aviație”.

Pe Arena Națională este așteptat la meci cel mai mare număr de suporteri de la debutul Euro 2020. Se vor bucura de fotbal, în tribune, 25 de mii de spectatori.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.