Emma Răducanu a vorbit în limba română în fața fanilor, la Cluj: Oamenii au fost foarte de treabă cu mine. Iubesc România!

25 octombrie 2021  |  11:05  |  👁 590 Vizualizari


Turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj, de săptămâna aceasta, se va desfășura fără spectatori, ca urmare a restricțiilor adoptate de autoritățile române. La antrenamentele cu public din acest weekend, organizatorii le-au făcut o surpriză celor prezenți în tribune. Trei sportive din România, Monica Niculescu, Gabriela Ruse și Ana Bogdan, alături de campioana de la US Open, Emma Răducanu, s-au adresat publicului clujean.

Emma Răducanu, sportivă care trăiește și reprezintă Marea Britanie, dar al cărei tată este din România, s-a adresat publicului de la Cluj în limba română: „Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!” – a spus campioana de la US Open, în ropotele de aplauze ale celor prezenți.

Emma Răducanu (23 WTA) a declarat că ar fi fericită joace în semifinale la Transylvania Open, turneu care se desfăşoară în această săptămână la Cluj-Napoca, dar a precizat că mai este mult până în acea fază a competiţiei.

„Vreau doar să mă simt bine, este sfârşit de sezon, aşa că abia aştept cu nerăbdare să joc, e un efort considerabil la sfârşitul anului. Aş fi fericită să ajung în semifinale, dar asta e mult prea departe, mă gândesc doar la meciul meu pe care îl joc marţi. Vreau să tratez fiecare meci cu seriozitate şi mă concentrez doar pe fiecare meci în parte. Vreau să iau câteva învăţăminte din această săptămână, simt că totul a fost ca un proces după New York, aşa că doar adaug la experienţă. Şi dacă acea experienţă este pozitivă sau dacă sunt puţin dezamăgită de performanţa mea, pe termen lung ştiu că va da roade. O iau ca pe o victorie indiferent ce se întâmplă”, a declarat sportiva, potrivit site-ului oficial al turneului.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.