Decizie PSD: Nu vom vota un astfel de Guvern

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, își declară nedumerirea cu privire la puținul timp pe care-l are de alocat președintele Klaus Iohannis pentru a se ocupa de noul Guvern, după ce s-a grăbit să dea jos Guvernul Dăncilă.
”Până să ajungem la momentul votului, avem nevoie de două elemente foarte importante: în primul rând, programul de guvernare, pe care-l va propune acest viitor Guvern și în al doilea rând, numele premierului (…). Suntem puțin nedumeriți de ce președintele Iohannis, care a avut atâta grabă să depună moțiunea cu PNL are acum atât de puțin timp pentru a se ocupa. A întrerupt practic acest proces foarte important pentru țară, mult mai important decât orice altceva, procesul de desemnare a premierului, l-a întrerupt pentru a-și vedea mai departe de campania electorală, am văzut sâmbătă și duminică turneu la Timișoara” a spus Valeriu Steriu, la RFI.
Purtătorul de cuvânt al PSD afirmă, întrebat dacă PSD va vota viitorul Guvern PNL, că în acest moment ”românii așteaptă mai degrabă o stopare a crizei politice care se conturează, pentru că vă spun sincer, primele nume anunțate și primele măsuri anunțate de către acest Cabinet monocolor sau mă rog, cum va fi el, par mai degrabă să ducă spre o direcție în care nu vom vota un astfel de Guvern”.
Valeriu Steriu a mărturisit că PSD nu este într-o situație confortabilă în condițiile în care PNL a anunțat măsuri care anulează beneficiile date românilor de Guvernul PSD.

Related posts

Leave a Comment

six + 11 =