De la 1 iulie, vaccinarea împotriva COVID-19 se va face doar la medicii de familie

19 aprilie 2022  |  07:21  |  👁 126 Vizualizari


Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, anunţă, într-o postare pe Facebook, că pe data de 1 iulie va intra în vigoare noua politică de vaccinare împotriva COVID-19, şi anume vaccinarea doar la medicii de familie.

„Prin urmare, perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie”, a transmis Andrei Baciu, pe Facebook „Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie.

Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, adaugă Andrei Baciu. Secretarul de stat „recomandă din nou vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-Cov-2 și o consider extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.