CS Mioveni – Petrolul Ploiești 1-0! Debut fericit pentru Nicolae Dică! Oaspeții au avut un gol anulat la ultima fază

22 ianuarie 2023  |  06:35  |  👁 169 Vizualizari


”Se putea da roșu?” Constantin Budescu, sincer după faultul ”horror” asupra lui Sno de la CS Mioveni – Petrolul

Constantin Budescu a recunoscut că jocul Petrolului nu a arătat deloc bine la partida cu CS Mioveni și crede că formația argeșeană este schimbată după ce a fost preluată de Nicolae Dică.

Constantin Budescu, despre faultul său asupra lui Sno: ”Se putea da și roșu!”

Întrebat dacă ar fi meritat cartonaș roșu la intrarea sa asupra lui Shaquill Sno, Constantin Budescu a răspuns sincer, însă a subliniat că ploieștenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

”Am făcut un meci prost. Am avut câteva ocazii, dar nu cred că meritam mai mult. Am început destul de prost, am încercat să egalăm. E schimbată. Chiar dacă sunt pe ultimul loc, de ce ne-a fost frică, nu am scăpat.

Au fost mai agresivi, în rest nu ne-au suprins. Ăsta e fotbalul. Din păcate, am pierdut.

Se putea da și roșu. Nu am fost pe genunchiul lui cu o forță foarte mare, dar am avut piciorul ridicat și, din păcate, l-am atins. Se putea da și roșu, dar se putea da și penalty pentru noi. Este echitabil.

Diferența de puncte este mică, dacă mai prindem două meciuri din astea, ne mutăm în cealaltă parte.

S-a vorbit foarte mult despre situația financiară, nu vreau să mai vorbesc și eu. Sper să se rezolve. Suporterii sunt aproape de noi, dar trebuie să ne ajutăm și noi prin rezultate”, a declarat Constantin Budescu la finalul partidei.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.