Cristiano Ronaldo: „Vă vorbesc nu ca un fotbalist, ci ca un fiu, tată şi om!”

15 martie 2020  |  11:20  |  👁 806 Vizualizari


Cristiano Ronaldo (35 de ani), aflat în carantină la el acasă în Madeira (Portugalia), a decis să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19.

Mai mult, ”CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite. Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

„Vă vorbesc nu ca un fotbalist, ci ca un fiu, tată şi om!”

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora,” a fost mesajul postat starul portughez.

Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ. CR7 împărţise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus – Inter 2-0.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.