Cristiano Ronaldo a anunțat că băieţelul pe care îl aştepta împreună cu Georgina a murit

19 aprilie 2022  |  07:30  |  👁 127 Vizualizari


Vestea vine după ce, în urmă cu 6 luni, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo și partenera lui, Georgina Rodriguez, au anunțat că aşteaptă gemeni.

În octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni.

Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Luni seară, 18 aprilie, cei doi au anunțat că băiatul a murit la naștere. „Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare, potrivit GSP.ro.

„Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, se mai arată în mesajul comun al celor doi. Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.