Continuă circul la Dinamo! Pablo Cortacero, decizie năucitoare: A lipsit de la ședința pe care tot el a convocat-o! Ce riscă spaniolul

11 ianuarie 2021  |  16:37  |  👁 63 Vizualizari


Pablo Cortacero a absentat de la ședința Adunării Generale a Acționarilor, pe care spaniolul a anunțat-o pentru ziua de luni, 11 ianuarie. La ședința AGA de azi ar fi trebuit să se discute despre mărirea de capital promisă pe 21 decembrie.

Situația de la Dinamo continuă să rămână explozivă. Iar uneori lucrurile capătă accente hazlii. Luni, 11 ianuarie, ar fi trebuit să aibă loc ședința Adunării Generale a Acționarilor, dar Pablo Cortacero, cel care convocase ședința, a lipsit.

Pablo Cortacero continuă să le provoace zile negre fanilor din Ștefan cel Mare. Spaniolul este „eroul” unui nou episod cu totul de neînțeles pentru un club de talia lui Dinamo. Omul de afaceri a lipsit de la ședința convocată chiar de el, notează GSP. Nici vreun alt reprezentant al spaniolului nu a fost prezent, spre furia fanilor din Ștefan cel Mare.

Pe 21 decembrie 2020, Pablo Cortacero a anunțat mărirea de capital și a convocat ședința AGA pe data de 11 ianuarie 2021. Azi, ar fi trebuit să se discute despre mărirea de capital de 5 milioane de euro.

Următorul eveniment important al clubului va fi pe 21 ianuarie, atunci când trebuie să aibă loc ședința Consiliului de Administrație al lui Dinamo.

Dacă până la acea dată nu va vira banii promiși pentru mărirea de capital, Pablo Cortacero va pierde acțiunile pe care le deține la club.

Ante Puljic susține că Pablo Cortacero va pierde acțiunile

Croatul este sigur că Pablo Cortacero nu va putea să plătească datoriile până pe 21 ianuarie și se bucură că spaniolul va pierde acțiunile.

„Sunt multe povești despre Pablo, Negoiță. Informațiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acțiunile. Pierde o parte din bani și nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească”, a spus Ante Puljic, pentru AS.ro.

„Au vorbit băieții cu Șerdean și Țălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri și nu s-a întâmplat. 5 băieți și antrenorii am fost să vorbim cu domnul Șerdean, care ne-a anunțat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte.

Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulți jucători vor pleca. Am suferit prea mult, și noi și oamenii din club. Nu este ușor, facem un grătar dacă intră banii”, a mai spus căpitanul lui Dinamo.

sursa: prosport.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.