Consiliul Județean Prahova va achiziționa un echipament medical destinat diagnosticării rapide a infecțiilor cu Coronavirus

10 martie 2020  |  14:00  |  👁 1092 Vizualizari


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat demararea procedurii de achiziție a unui echipament medical destinat diagnosticării rapide a infecțiilor cu Coronavirus.

Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate criza declanșată de noul coronavirus Covid-19 la nivel european, inclusiv în România.

Pentru că ieri în județul Prahova a apărut o nouă suspiciune de îmbolnăvire, am decis declanșarea procedurii de achiziționare a unui echipament medical destinat diagnosticării rapide a infecțiilor cu coronavirus.

În cel mai scurt timp posibil, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, probele de la suspecții de coronavirus vor putea fi analizate în doar șase ore, prin procedura Real Time – PCR, astfel încât să cunoaștem dacă o persoană este sau nu infectată cu Covid – 19!

Vă voi informa prompt în legătură cu măsurile ce vor fi luate în continuare, la nivelul Consiliului Județean și al instituțiilor din subordine, pentru limitarea eventualei răspândiri a noului virus.” – a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.