Bărbatul din Plopeni care a spus polițistilor că şi-a găsit concubina moartă când s-a întors de la muncă a fost reținut

27 octombrie 2023  |  08:55  |  👁 84 Vizualizari


Update:Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Traficant de droguri din Ploieşti, prins în flagrant. Era dealer de cocaina, Ecstasy si Marijuana

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu polițiști din cadrul IPJ Prahova – Serviciul de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Stirea initiala:

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu privire la faptul că în momentul când a revenit acasă de la serviciu a găsit-o pe concubina sa decedată în locuința comună.

În baza sesizării polițiștii deplasați la adresa din orașul Plopeni au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul femeii, care prezenta urme de violență pe corp.

Trupul femeii de 56 de ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.