Chivu, viitorul antrenor al Petrolului?

12 aprilie 2021  |  08:07  |  👁 403 Vizualizari


Petrolul ar gândi să ofere o adevărată lovitură pentru sezonul viitor ofertându-l, se spune, pentru poziția de antrenor, pe Cristian Chivu. Dacă variantele anterioare, gen Cristi Pustai, Marius Măldărășanu sau, chiar, Cristiano Bergodi, ar putea avea acoperire, mutarea gândită cu fostul mare internațional ar fi una extraordinară din punct de vedere al imaginii. Sau, poate, ținând cont de valul mare de nemulțumiri iscate de un nou sezon ratat Petrolul a mutat, chiar și pentru câteva zile, atenția de la eșecul cu Chiajna spre această variantă pentru postul de antrenor văzută, de mulți, fantezistă. Giovanni Becali, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, despre fostul căpitan al României și a dezvăluit că acesta a primit recent o ofertă de a reveni în fotbalul românesc la o echipă importantă. Răspunsul fostului internațional român a venit însă imediat. ”Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19.

Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga a 2-a dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România. Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru.

El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U19 a celor de la Inter. Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta.

A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt.”, a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.