Ce i-a plăcut lui Mutu și ce l-a nemulțumit pe tehnicianul Rapidului în victoria clară cu Dinamo

14 martie 2022  |  06:30  |  👁 448 Vizualizari


Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a comentat victoria cu Dinamo, 3-1.

Mutu a ajuns la a doua victorie în două meciuri pe banca lui Rapid, dar nu se lasă dus de val. „Briliantul” spune că victoria din această seară, prima a Rapidului împotriva lui Dinamo după aproape 14 ani, este una „de moral”.

„Am avut un meci liniștit, nu am suferit prea mult. Sunt mulțumit în primul rând de joc și de atitudinea băieților, îi felicit, dar ramane un simplu joc, chiar daca a fost cu Dimamo . De mâine îl voi uita, ne așteaptă alte meciuri. E o victorie importantă, de moral, Rapid a așteptat 14 ani această victorie. A venit acum, important e că suntem pe un drum bun. Sper să fim din ce în ce mai bine.

O văd capabilă pe Dinamo să se salveze de la retrogradare. Pentru ea fiecare meci e capital. Am fost mai pregătiți mental decât ei, s-a văzut pe teren.

Le-am spus jucătorilor să se bucure acum, iar de mâine să se concentreze pe următorul meci. Nu trebuie să facem prea mare sărbătoare, important e să avem continuitate în victorii. Ei știu foarte bine că concentrarea și atitudinea fac diferența”, a spus Mutu

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.