Carul cu Adrian Dobre răsturnat la Ploiești

17 octombrie 2019  |  15:58  |  👁 136 Vizualizari


Drama din urbea lui Caragiale a prins conotație satirică în anul 2008, când miza era descătușarea administrației ploieștene de sub ciuma roșie.

Tăriceanu Inimă Zburdalnică guvernase acceptabil, dar la Ploiești camarila flămândă a numitului cu nume de cod Petrov – Băsescu Traian avea să propage ideea că primăria Ploiești o poate câștiga chiar și o maimuță, doar dacă e PD-L-istă.

Așa cum era de așteptat, iar licuricii prevesteau pentru Ploiești, la alegerile locale din vara lui 2008, pierzătorul de serviciu al PSD Prahova, Daniel Savu a fost bătut de Andrei Volosevici.

Pe acest subiect nu intrăm acum foarte mult în amănunt, pentru că situația tragică în care urma să se afunde Ploieștiul a fost repede trecută în plan secund de lunile ce au urmat, când peste România s-a așternut cel mai negru coșmar postdecembrist.

Colaboratorul Petrov, cu hățurile puterii în mână, avea să dicteze scorul și soarta alegerilor parlamentare, majoritatea, precum și numirea guvernului său, pentru ca un an mai târziu să-și aranjeze alegerea pentru un nou mandat de președinte al țării. (Vedeți că scenariul se repetă astăzi, după 10 ani, cu Sică Mandolină dirijat de Klaus Iohannis)

Molima PD-L-istă s-a așternut peste România într-o noapte, când, toți prefecții de județe, toți șefii de deconcentrate, de companii și de agenții guvernamentale, au fost demiși fără nicio explicație.

Nenorocul Prahovean a purtat numele Roberta Anastase.

Vă mai amintiți de coasa lui Emil Boc?

Mânzul Robertei Anastase, un băiat de 30 și ceva de ani, neîngrijit, netuns, nebărbierit – în 2008, Dobre Adrian

Tânărul Dobre vrednic lipitor de afișe, ajutat de șefa sa Roberta Anastase, a fost uns de camarila portocalie în 2009, prefectul schimbă tot, pentru că a schimbat ilegal toți directorii de deconcentrate, mulți dintre aceștia fiind repuși înapoi pe funcții în urma deciziilor judecătorești.

Pe când era prefect, Adrian Dobre, Guvernul din care făcea parte, punea lacătul pe spitalele din România.

Remeber 2010: „În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții FMI, reprezentanții Guvernului s-au angajat să închidă 150 – 200 de spitale, din cele aproximativ 450 existente în prezent în țară. Numărul spitalelor care ar trebui închise a fost confirmat chiar de președintele Traian Băsescu, la una din întâlnirile pe care acesta le-a avut cu parlamentarii PD-L.” scriau jurnaliștii de la HotNews, pe data de 11 mai 2010.

Amintim că șefa Camerei Deputaților la acea vreme, era chiar susținătoarea lui Adrian Dobre, Roberta Anastase, cea care a încercat fraudarea votului din plenul Camerei Deputaților, pentru a tăia pensiile românilor.

Sărăcia se așternea nemiloasă peste țară sub coasa tăierilor de salarii și pensii ale lui Emil Boc, iar PD-L-ul se prăbușea dramatic în sondaje, pierzând guvernarea și șefia celor două camere ale Parlamentului.

După o redresare economică simțitoare datorată măsurilor luate în România pe timpul guvernării PSD, PD-L-ul socotit de români ca partidul minciunilor, a fuzionat în 2014 cu PNL, pentru a-și pierde urma înșelăciunilor naționale.

Citiți mai multe despre acest subiect: Ploieștiul se degradează în timp ce PNL Prahova îl laudă pe Adrian Dobre

Soarta Ploiești la mâna neputinciosului

Rușinea Ploieștiului, impostorul Adrian Dobre a ajuns primar din inerția unor 3 întâmplări nefericite, care poartă numele a 3 personaje cheie în succesul său: Portocală paraditorul de primari, Daniel Savu și Andrei Volosevici.

Toți cei trei, direct sau indirect au pus umărul la ungerea ticăloasă a unui incompetent în fotoliul de primar al Ploieștiului.

Om de partid, ascensiunea lui Dobre a fost una a unui om care s-a… știți voi… în scăldătoare când era mic, ceea ce demonstrează că în politica românească, chiar totul este posibil.

Norocosul Adrian Dobre a ajuns primar în conjunctura măcelului pornit la unitatea Haules de paraditorii de destine Portocală & Co, asupra candidaților la primărie și a terorizării politicienilor.

Nu sugerăm nicio legătură, ci doar o conjunctură! Căci fie vorba aceea… prost să fii, noroc să ai!

Iubit de ploieșteni, Andrei Volosevici, prietenul și colegul lui Adrian Dobre a avut un rol decisiv prin girul pe care i l-a oferit acestuia, mergând umăr la umăr o întreagă campanie electorală alături de un om care a dezamăgit o întreagă comunitate și a distrus un oraș!

La Ploiești totul pare a fi posibil! Cu câteva coțcării electorale, niscaiva traseiști politici și uite așa, marele mincinos Adrian Dobre a ajuns primar în 2016.

Luat de valul vremii, primarul și-a numit consilier, pe tovarășul Prună de la SRI, angajatul contractual și spaima angajaților, de care funcționărimea se vaită că este cel care conduce de fapt primăria.

La 3 ani de mandat, este vizibil că ploieștenii sunt sufocați de gunoaie, orașul e pavat cu gropi și noroc că iarna ce bate la ușă nu-i ca vara, iar invazia pleoșnițor de cereale se va amâna până în primăvară.

Ploieștiul s-a degradat, iar argumente mai serioase decât disconfortul creat de batjocura primarului, nu credem că pot exista.

În noaptea minții lui Dobre, acesta s-ar putea apuca măcar de repararea celebrului falus din Cimitirul Viișoara. Odată finalizată, lucrarea ar putea fi dovada învârtoșată pe care primarul Ploieștiului o va lăsa zestre ploieștenilor la sfârșit de mandat, la propriu și la figurat!

Citiți și Adrian Florin Dobre specialistul mincinos la toate

sursă foto: ziarit.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.