Ploieștiul se degradează în timp ce PNL Prahova îl laudă pe Adrian Dobre

De ce sunt datori ploieștenii să îndure imagini dezolante cu mizeria de nedescris de la rampele de gunoi? În loc de explicații, conducerea primăriei Ploiești ar trebui să vină cu soluții, dar edilul preferă să nu-și asume responsabilitățile, uitând de cei care l-au ales. Infrastructura arată ca după război, iar marile proiecte sunt doar un vis electoral, îngropat sub neputința absorbției fondurilor europene.

Pe când era prefect Adrian Dobre, Guvernul din care făcea parte, punea lacătul pe spitalele din România.

Remeber 2010: „În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții FMI, reprezentanții Guvernului s-au angajat să închidă 150 – 200 de spitale, din cele aproximativ 450 existente în prezent în țară. Numărul spitalelor care ar trebui închise a fost confirmat chiar de președintele Traian Băsescu, la una din întâlnirile pe care acesta le-a avut cu parlamentarii PD-L.” scriau jurnaliștii de la HotNews, pe data de 11 mai 2010.

Amintim că șefa Camerei Deputaților la acea vreme, era chiar susținătoarea lui Adrian Dobre, Roberta Anastase, cea care a încercat fraudarea votului din plenul Camerei Deputaților, pentru a tăia pensiile românilor.

Sărăcia se așternea nemiloasă peste țară sub coasa tăierilor de salarii și pensii ale lui Emil Boc, iar PD-L-ul se prăbușea dramatic în sondaje, pierzând guvernarea și șefia celor două camere ale Parlamentului.

După o redresare economică simțitoare datorată măsurilor luate în România pe timpul guvernării PSD, PD-L-ul socotit de români ca partidul minciunilor, a fuzionat în 2014 cu PNL, pentru a-și pierde urma înșelăciunilor naționale.

Privind situația de la Ploiești, sunt multe de povestit, dar în acest material ne aplecăm atenția asupra celui care a ajuns în 2016 candidat pentru fotoliul de primar din întâmplare.

Socotit candidat de sacrificiu, în urma retragerii din cursă a lui Andrei Volosevici, Adrian Dobre a venit cu un program electoral plin cu gogoși – de la achiziționarea de tramvaie noi și până la construcția unui spital.

Știind să facă ceea ce învățase cel mai bine de la șefa sa Roberta Anastase pe vremea când era prefect de Prahova, Dobre a promis ploieștenilor construirea unui spital nou, trucând fotografiile luate de pe site-ul unei clinici medicale din Turcia.

Astăzi, Ploieștiul este pe butuci, sub conducerea lui Adrian Dobre, municipalitatea aflându-se în imposibilitatea financiară, vădită, de a realiza proiectele promise de actualul primar în campania electorală.

Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice și Consiliul Județean Prahova, vin în ajutorul muncipiului Ploiești, prin finanțarea proiectelor de interes atât pentru ploieșteni, cât și pentru prahoveni.

Pentru a vă convinge de dezinformările PNL, citiți și Pentru că nu au ce le spune ploieștenilor, liberalii se laudă cu proiectele PSD

Citiți și Primăria Blejoi a început asfaltarea Bulevardului Republicii din Ploiești în zona cartierului Albert

Asumarea totală, în scopuri electorale, de către PNL Prahova, a unor proiecte de modernizare a Ploieștiului, în care implicarea este consistentă din partea Guvernului României și a Consiliului Județean Prahova, nu a ocolit nici sistemul sanitar municipal.

Aici amintim aportul adus de Consiliul Județean Prahova, care alocă – prin acord de parteneriat cu Primăria Ploiești – jumătate din suma necesară construirii clădirii în care va funcționa laboratorul de radioterapie cu energii înalte de la Spitalul Schuller.

Potrivit declarațiilor președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, anul trecut a fost alocată suma de un milion de lei pentru acest obiectiv important destinat tratamentului bolnavilor de cancer, iar din bugetul acestui an se estimează că va fi alocată o sumă similară. Restul fondurilor, provenite de la bugetul județean, alte două milioane de lei, vor fi prevăzute pentru finalizarea clădirii.

Citiți întregul material: Consiliul Județean Prahova alocă jumătate din suma necesară construirii clădirii în care va funcționa laboratorul de radioterapie de la Spitalul Schuller

În cursul zilei de ieri, PNL Prahova a umplut spațiul rețelelor de socializare, vestind contribuția uriașă adusă de primăria Ploiești, prin Adrian Dobre, pentru realizarea Noul Centru de Radioterapie din cadrul Spitalului Municipal Ploiești, cu o valoare estimată de 8.576.822 de lei.

Când vine vorba de sistemul sanitar, nu trebuie să existe politică. În această situație PNL Prahova a omis menționarea celor care pun umărul la realizarea Noul Centru de Radioterapie, sau este o minciună menită să mascheze incapacitatea finalizării marilor proiecte promise cetățenilor.

Related posts

One Thought to “Ploieștiul se degradează în timp ce PNL Prahova îl laudă pe Adrian Dobre”

Leave a Comment

9 + nineteen =