Bogdan Toader susține CS ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI, pentru promovarea în Liga Națională de handbal

27 mai 2020  |  07:56  |  👁 911 Vizualizari


Veștile bun vin în această perioadă din sportul prahovean! Echipa de handbal a județului Prahova, CS Activ Prahova Ploiești a demonstrat că este una din cele mai performante echipe din Liga a II-a, a handbalului românesc.

Acest fapt este dovedit de numeroasele victorii disputate în fața unor echipe de notorietate națională.

Cu jucătoare cooptate în Lotul Național, echipa CS Activ Prahova Ploiești se află în cele 8 echipe din liga secundă, intrând astfel pe ultima sută de metri pentru promovarea în Liga Națioanală, în urma disputării Turneului final.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova spune că CS Activ Prahova Ploiești, echipa de handbal a județului Prahova, va lupta, pe teren, pentru PROMOVAREA în Liga Națională.

După o perioadă dificilă și lungi consultări, Consiliul de Administrație al FRH a luat decizia de a aproba ca, la nivelul Diviziei A, promovarea să se realizeze ca urmare a disputării Turneului final, la care vor participa cele mai bune 8 echipe, poziționate în clasamentul aprobat anterior. FRH a decis, de asemenea, ca Turneul final să aibă loc după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală.

În prezent, C.S. Activ Prahova-Ploiești își dorește, în mod categoric, PROMOVAREA și, din data de 1 iunie, echipa va relua antrenamentele sportive în cadrul unui cantonament, respectând condițiile precizate în Ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății nr. 583/842/19.05.2020 .

,,Sunt mândru de bufnițele noastre, pentru fiecare rezultat din acest campionat și îndeplinirea principalului obiectiv, încă din primul an de activitate!

Bravo, C.S. Activ Prahova-Ploiești! Rămânem alături de voi la Turneul final pentru promovarea în Liga Națională de handbal!” a spus șeful CJ Prahova, Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.